Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU

EVROPA Realitní kancelář PRAHA 4 - KAMÝK

Vranská 620/18
142 00 Praha 4 - Kamýk

Tel. recepce: 731 679 200
E-mail: praha4@rkevropa.cz

Facebook

Otevírací doba: 8:30 - 17:00
IČ: 13997467
DIČ: CZ13997467

Rezervační účet: 123-5504190277/0100

Realitní kancelář v Praze, rk praha, rkevropa, reality praha, pronájmy praha, pronájem bytu bez provize praha.

EVROPA realitní kancelář PRAHA 4 - KAMÝK Vám nabízí reality, prodej, pronájem a koupi těchto nemovitostí - byty, domy, RD, vily, chaty, chalupy, pozemky, nebytové prostory, restaurace, novostavby, komerční objekty.

Realitní kancelář EVROPA zajišťuje kompletní služby při prodeji vaší nemovitosti - PRODEJ VAŠEHO BYTU A DOMU ZA NEJLEPŠÍ CENU! TRŽNÍ ODHAD A ZNALECKÝ POSUDEK ZDARMA! Realitní a daňová poradna, vypracování smluv, vyřízení hypotéky, úschova listin atd. Dále nabízíme komplexní geodetické práce, inženýring, pomoc při realizaci vašich projektů.
 
JJsme tu pro Vás na telefonu od pondělí do neděle. V případě, že nás budete chtít navštívit osobně v kancelářích, je lépe se objednat telefonicky, aby se Vám mohl plně věnovat konkrétní makléř-specialista. Samozřejmě nás lze navštívit i bez objednání. V našich kancelářích o velikosti 150 m2 je pro vás připraven tým vyškolených profesionálních makléřů a tým 10-ti pracovníků z oboru geodézie, projekce, inženýringu a developerských projektů. Parkování je možno před kancelářemi, nejsou tu modré zóny. Pro jakékoliv dotazy prosím volejte 731679200.

 
Recenze RK EVROPA zkušenosti Praha 4 - Kamýk
 
„Spotřebitel má právo na mimosoudní řešení spotřebitelského sporu. Subjektem mimosoudního řešení spotřebitelských sporů je Česká obchodní inspekce (www.coi.cz)

Reference

23.3.2022
Děkuji za opravdu super rychlý pronájem mé nemovitosti. Doporučuji všem služby této realitní kanceláře.

T.J
14.2.2022
Realitní kancelář Evropa Kamýk pro nás zprostředkovávala prodej našeho bytu. Spolupráce byla vždy velmi profesionální a neměli jsme k ní žádné výtky. Komunikace probíhala skvěle, a právě díky ní byl celý proces prodeje rychlý, příjemný a jednoduchý. Obzvlášť musíme vyzdvihnout osobní přístup, který ve velkých realitkách kancelářích nenajdete. S jejich službami jsme tedy byli spokojeni a určitě je rádi využijeme i do budoucna.

Manželé Kolářovi
15.12.2021
Pěkné,čisté prostředí kanceláře, příjemní makléři. Realitní kancelář Evropa mohu jenom doporucit.
Lukáš K.

Realitní kancelář Evropa je členem

Česká Asociace Franchisingu Asociace Realitních Kanceláří Slovenská Franchisingová Asociácia

Vedení pobočky

Ing. Martin Žemlička
Jednatel společnosti
Nemovitosti makléře
Radka Žemličková
Asistentka pobočky
Ing. Ivana Vlčková
Hypoteční specialista

Nejnovější nabídka pobočky

Kontaktovat pobočku EVROPA Realitní kancelář PRAHA 4 - KAMÝK


Mapa pobočky EVROPA Realitní kancelář PRAHA 4 - KAMÝK