Praha 5: Snadná dostupnost do centra Prahy

08.02.2017 /

Počátkem roku byla dokončena hrubá stavba projektu Barrandovská zahrada. Projekt vyrůstá ve svahu Barrandovského masivu a nabízí elegantní byty v nízkoenergetickém viladomě, ukrytém uprostřed prostorné zahrady. Jde tak o ideální volbu pro ty, kdo hledají komfortní bydlení v přírodě a zároveň na dosah ruky od centra města.

Rezidenci realizovanou developerskou a stavební skupinou T.E tvoří celkem 17 bytových jednotek s terasami a stylovými interiéry od renomovaného londýnského studia Jestico + Whiles. Novostavba, která nabídne poutavé výhledy na údolí Vltavy, elegantní vstupní halu a podzemní parkování, je zasazena do členité zahrady, vznikající podle návrhu ateliéru Flera. Ten do zahrady s přirozeně rostlými stromy doplnil i další, promyšleně umístěné dřeviny. Součástí zahrady budou nejen privátní „zelené pokoje“ pro nerušený odpočinek rezidentů, ale i prostory pro setkávání, včetně hájku s ohništěm, pergoly s grilem a dětského hřiště.

Rezidence vzniká nedaleko Chuchelského háje, v lokalitě, která nabízí snadnou dostupnost centra Prahy autem i MHD. V blízkém okolí se nachází široké spektrum služeb, včetně škol, školek, obchodů, bank a restaurací. Dokončení projektu je plánováno na léto letošního roku, tedy již za několik měsíců. Prodejcem bytů v rezidenci Barrandovská zahrada je realitní kancelář Svoboda & Williams.

Peter Drahokoupil
Senior Property Consultant

SVOBODA & WILLIAMS s.r.o.
Na Perštýně 2
110 00 Praha 1
Česká republika
tel.: +420 257 328 281
info@svoboda-williams.com
www.svoboda-williams.com

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+