Rezidence Eliška: Nejvyšší bytový dům v ČR roste v srdci Vysočan

02.06.2013 /

Ke konci září roku 2011 byla zahájena výstavba 25patrového bytového objektu v Praze 9-Vysočanech. Projekt s názvem Rezidence Eliška má 93,6 metrů a bude tvořit osobitou dominantu zdejší lokality.

V Rezidenci Eliška je celkem 355 jednotek, většina z nich je jednopokojových o výměře kolem 33 metrů čtverečních, v objektu je však i dostatečný počet rozumně velkých dvou a třípokojových bytů. Nejvyšší část dvouvěžové budovy obsahuje unikátní čtyř až šestipokojové byty s rozsáhlými terasami a úžasným výhledem na Prahu. O tom, že se investor vydal správnou cestou, svědčí i fakt, že 220 bytů z celkem 282 v nabídce již zná majitele. Bytů je v domě celkem 355, zbývající jsou určené k pronájmu. Jde přitom hlavně o ty v nižších patrech, které nemají tak zajímavý výhled. Stavbu realizuje renomovaná společnost Metrostav, výhradní prodej má na starost realitní kancelář Gaudí. „Eliška“ bude dokončena letos v listopadu. Součástí domu bude taktéž parkoviště pro 130 aut, 99 garáží v suterénu, fitness centrum, kavárna, nonstop recepce a další služby.

Byty v Rezidenci Eliška jsou Ideální na investici

Při posuzování rentability investice do nemovitosti je vždy třeba zvažovat poměr mezi cenou a budoucími výnosy. Z tohoto hlediska je koupě bytu v „Elišce“ jednoznačně výhodnou transakcí. Vždyť ceny za nejmenší byty při spodní hranici začínají již na 980 000 Kč. Byt tak může nejprve posílit vaše příjmy a později posloužit například k prvnímu samostatnému bydlení vašeho potomka. Prodejce si přitom pro klienty připravil hned několik zajímavých kupních alternativ. Specializovaná servisní společnost dokáže např. garantovat pravidelný příjem ve sjednané výši dle typu bytu. Sama přitom na vlastní náklady zajišťuje kompletní servis včetně zajištění pronájmu, oprav a nezbytné údržby. Na její bedra padá i riziko neobsazenosti, takže své peníze dostanete, ať už firma byt pronajímá, či nikoli.

V současné době jsou v běhu velmi zajímavé bonusové programy s akcentem na podporu bydlení mladé generace, ať už jednotlivců, tak i mladých rodin, přičemž při jejich využití může celková úspora činit až 21 % z ceny bytu.

Máte zájem? Prohlédněte si vzorový byt v Rezidenci Eliška

Společnost Gaudí pro potenciální klienty otevřela vzorový byt, který se nachází přímo v prvním patře Rezidence Eliška. Ukázkový byt je veřejnosti otevřen každé úterý od 15 do 18 hodin a soboty od 10 do 13 hodin. Návštěvu vzorového bytu je dobré si telefonicky domluvit na čísle +420 777 731 703 nebo +420 224 229 944. Více informací naleznete na stránkách projektu www.rezidenceeliska.cz.

Vysočany s jedinečnou infrastrukturou i dopravní dostupností

Rezidence Eliška je situována na okraji širšího centra Prahy, v srdci Vysočan, které jsou nejrychleji se rozvíjející pražskou čtvrtí. Zdejší lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost s veškerými službami v bezprostředním okolí. V dosahu se nachází mimo jiné zdravotnické služby ve Vysočanské nemocnici s poliklinikou, rozsáhlá síť škol, obchodů, nákupní střediska Galerie Harfa a Fénix. Zkrátka nepřijdou ani sportovci: kromě fitness přímo v objektu mají k dispozici moderní cyklostezku probíhající pod okny, pestrou nabídku sportovišť v okolí, 50 m vzdálený park vedoucí k říčce Rokytka a další zelené plochy v docházkové vzdálenosti. O2 Arena se sportovními a kulturními programy a Galerie Harfa se zábavním vyžitím pro celou rodinu jsou ve vzdálenosti 5 min. pěšky. Lokalita se vyznačuje i optimálním dopravním spojením, stanice metra Českomoravská a Vysočanská se nacházejí také zhruba 5 minut od Rezidence, přičemž jízda metrem do centra trvá pouze 10 min. Je zde i hustá síť tramvajových a autobusových linek a za zmínku stojí také bezproblémová dostupnost Pražského okruhu s přímým napojením na kteroukoliv dálnici.

Představujeme Gaudí s.r.o.

V roce 1991 se JUDr. Vladimír Lederer rozhodl využít dosavadní zkušenosti ze své poradenské firmy a spolu se svými partnery založil realitní agenturu Gaudí. Ta na jaře 1992 uspořádala svou první „Burzu nemovitostí“, přímé setkání vlastníků nemovitostí a potenciálních zájemců o jejich koupi či pronájem, o niž byl u veřejnosti obrovský zájem. Do roku 1996 tak proběhlo celkem 42 veřejných burz nemovitostí. Na burzy nemovitostí navázaly stovky aukcí, veřejných soutěží a přímých prodejů pro nejširší klientelu. Výsledkem dlouhodobé činnosti Gaudí je řada úspěšně vyřešených mnohdy i velmi složitých případů. Po roce 2000 se firma začíná věnovat také developerské činnosti. Má za sebou řadu velmi náročných, úspěšně realizovaných projektů včetně unikátního jazzového klubu Jazzdock na pražském Janáčkově nábřeží.

Kontakt:

Gaudí s.r.o.

Národní 39 (4. patro)
110 00 Praha 1
Tel.: +420 224 229 944
GSM: +420 777 731 703

info@gaudi.cz | www.gaudi.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+