Brno-Střed: REZIDENCE MILADA

23.11.2017 /

Pro ty, kteří dokážou myslet dopředu. Právě tak zní motto moderního, administrativně-obytného komplexu Milada, který je situovaný při stejnojmenné ulici v centru Brna. Nový multifunkční objekt nabídne kromě nebytových prostor určených k podnikatelským aktivitám také atraktivní byty a bez nadsázky jde o bydlení s velmi zajímavou perspektivou.

Lokalita Brno-střed patřila vždy k dobré adrese a nejvíce poptávané městské části, spojené s kulturním životem a pracovními možnostmi. Pořízení bytu v centru města je stále jednou z nejvyhledávanějších příležitostí k dlouhodobé investici. Nespornou výhodou této lokality je pěší dostupnost všech občanských služeb, zábavy a nákupních příležitostí. Pod záštitou naší společnosti a při ulici Milady Horákové (za křižovatkou s třídou 28. října) vzniká nyní moderní developerský projekt Milada. Multifunkční budova se zajištěným, zastřešeným parkováním roste v místě původních zdemolovaných objektů a její nadčasovou architekturu v budoucnu nepřehlédnete. Okolí komplexu nabízí dostatečnou občanskou vybavenost, která uspokojí potřeby všech budoucích rezidentů. Jsou to obchodní domy a supermarkety, veřejné instituce, školy a školky, pošta a restaurace. Milovníci pohybových aktivit jistě ocení mnohá sportovní zařízení a okolní parky. Atraktivitu projektu potvrzuje i fakt, že většina bytů je již prodána a čeká na své nové obyvatele. V nabídce ještě naleznete několik jednotek s dispozicí 3+kk a 4+kk a poslední velkometrážní nebytový prostor. Více info na www.imperastyl.cz.

Hana Koutná
makléř společnosti

IMPERA styl, a.s.
Hlinky 114
603 00 Brno
Česká republika

tel.: +420 608 000 555
+420 602 775 333

www.imperastyl.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+