,,WOW efekt“ při prodeji nebo pronájmu nemovitostí se vyplácí

17.01.2018 /

Pokud budete sílu ,,WOW efektu“ v praxi využívat, velice rychle zjistíte, že vámi předem vynaložená práce a příprava na prodej či pronájem nemovitosti se vyplatila. Mnoho lidí se domnívá, že pouhé amatérské vystavení inzerátu na internet je dostačující pro získání budoucího klienta: ,,Nejlépe si to umím prodat sám.‘‘ S tímto názorem se velice často setkáváme v praxi.

Na internetu stále nacházíme řadu inzerátů, kde majitelé nemovitostí i různé realitní kanceláře zcela vynechávají první krok, a to je příprava nemovitosti na prodej. Nekvalitní fotografie pořízené mobilním telefonem a špatně vyhotovený text inzerátu, který v mnohém neposkytne zájemci dostatečné informace.

V dnešních dnech sice poptávka na realitním trhu převyšuje nabídku, na straně druhé má zájemce jasnou představu, co poptává, a s touto představou očekává, co mu bude nabídnuto. Z vizuálního hlediska předpokládá nabídku připravené nemovitosti k prodeji, a proto je potřeba této aktivitě věnovat dostatek prostoru ještě předtím, než se jeho nabídka stane veřejnou. Při přípravě samotného prodeje nemovitosti je nutné předem nemovitost uklidit a u některých domů či bytů odstranit řadu předmětů, které by mohly v konečném důsledku působit chaoticky nebo by jiným způsobem narušovaly celkový dojem z prezentovaného prostoru.

Na každého zájemce by měl při pohledu na inzerovanou nemovitost dýchnout pocit jeho budoucího domova. Při samotné prohlídce by se v ní měl cítit příjemně a uvolněně. Proto se AMBIENTEN VIP v rámci svých služeb pro klienty rozhodlo pojmout nabízení nemovitosti klientům zcela jinak, než je běžný standard na trhu. „My pracujeme s WOW efektem.“ Provádíme pro naše klienty konzultace s již předem stanovenou vizí, s jasně definovanými kroky, které je třeba učinit, abychom dosáhli požadovaného cíle. Vlastníme aranže, které vám zdarma zapůjčíme po dobu prezentace vaší nemovitosti přes naši společnost klientům, s tím, že zajistíme kompletní přípravu na prodej a pronájem včetně precizního focení.

Neméně podstatnou součástí pro dosažení WOW efektu je realitní specialista, který bude vaši nemovitost nabízet. Odborné vzdělání makléře je velká výhoda, ale sama o sobě nestačí. K tomu, aby byl realitní specialista opravdu úspěšný, musí disponovat širším balíčkem předpokladů. Klienti mu musí především důvěřovat a vnímat ho jako hlavního koordinátora celé transakce. Je třeba umět využít nejen již zmíněné odborné znalosti, ale musí být také dobrý vyjednávač, který vnese klid při samotné realizaci transakce. Jsme garancí toho, že náš makléřský tým, který tvoří lidé s dlouholetou praxí v oboru, těmito schopnostmi disponuje a mimo to makléři plynule hovoří několika světovými jazyky (A, N, R, I, S).

Bude nám ctí, pokud si vyberete pro prodej či pronájem své nemovitosti některého z makléřů našeho týmu. Těšíme se již nyní na spolupráci s vámi v roce 2018.

Ing. Monika Russeggerová
jednatelka společnosti

Ambienten VIP s.r.o.
tř. Kpt. Jaroše 28
602 00 Brno

tel.: +420 733 525 123
GSM: +420 602 791 990

info@ambienten.cz
www.ambienten.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+