REZIDENCE KOPERNÍK: JSOU PŘÍLEŽITOSTI, KTERÉ SE NEOPAKUJÍ

19.01.2018 /

Funkčnost, design, ekologie  a řada dalších předností…

Rezidence KOPERNÍK je moderní, multifunkční a provozně úsporná, výšková budova s 11 nadzemními podlažími a podzemním parkováním. K prodeji se nabízí atraktivní byty, ateliéry i kancelářské a obchodní plochy.

Maximální preciznost v provedení, použité materiály, nadčasovost a promyšlená architektura s užitečnými dispozicemi, to jsou hlavní atributy stavby. Umístění do perspektivní a rozvíjející se lokality v blízkosti centra, vynikající občanská vybavenost a dopravní obslužnost je garancí neopakovatelné investice s trvalou hodnotou.

IDEÁLNÍ VOLBA PRO MODERNÍ ŽIVOT A PODNIKÁNÍ

Přízemí domu budou tvořit menší provozovny pro každodenní občanské potřeby. Nižší patra nabízejí kancelářské plochy a ateliéry, ideální pro menší a středně velké podnikatele. Samotné bytové jednotky jsou umístěny ve vyšších patrech budovy s panoramatickým výhledem na město. Dostatečné parkovací kapacity jsou samozřejmostí a parková úprava s relaxační zónou v prostranství rezidence příjemným benefitem.

KOMFORTNÍ LOKALITA, KTEROU DNEŠNÍ DOBA VYŽADUJE

Rezidence Koperník vyroste v sousedství nedávno revitalizovaného parku Bubeníčkova. V pěší vzdálenosti je několik základních a mateřských škol i dětských hřišť. V dosahu najdete koupaliště, vyhlášený tenisový klub, fitcentra, restaurace, obchůdky, polikliniku nebo nemocnice. K nákupům využijete Kaufland a Albert, vzdálené 150 m. Zastávky MHD jsou jen pár kroků.

VYSOKÝ STANDARD

Budova bude využívat ty nejmodernější a ekologické technologie v kombinaci s nízkonákladovým provozem. Víme, že pro maximální pohodlí a trvalou hodnotu investic je kromě lokality a provedení stavby rozhodující také kvalita. Moderní a nadčasový design, kvalitní materiály a léty prověření, špičkoví dodavatelé jsou pro budoucí rezidenty tou nejlepší a dlouhodobou zárukou zajištění jejich investice do nemovitosti.

  • 29 bytových jednotek (1+kk – 5+kk)
  • 24 ateliérů (1+kk – 4+kk)
  • 8 kanceláří (2. NP)
  • 5 obchodních jednotek (1. NP)
  • Nová parková úprava před domem
  • 49 vnitřních + 13 venkovních parkovacích stání
  • Vysoký standard vybavení (Villeroy & Boch, Kaldewei, Kludi, Paradyz)
  • Termín dokončení stavby 3/2020

Rezidence Koperník – hvězdné bydlení

www.rezidencekopernik.cz

 

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+