Více než pětadvacet let zkušeností na realitním trhu má za sebou skupina EXAFIN, v jejímž portfoliu se nacházejí jak rezidenční, tak kancelářské projekty či retail parky

20.03.2018 /

Společnost Exafin se na trhu s nemovitostmi pohybuje již více než čtvrt století. Aktuálně se společnost EXAFIN věnuje několika developerským projektům, jak v bytové, tak i v komerční výstavbě.

Vlajkovým projektem Exafinu je pro letošní rok projekt Rezidence Malvazinky, vyrůstající v pražských Košířích. Projekt, který představuje 3 bytové domy ve velmi elegantním designu, splňuje veškeré představy o komfortním bydlení v centru pražské metropole, v blízkosti přírodního parku. Exafin do toho projektu vložil moderního ducha chytrého bydlení a také budoucnost bydlení spojenou s elektromobilitou.

Rezidence Malvazinky je tedy určena lidem vyžadujícím nejenom blízkost centra metropole a veškerou občanskou vybavenost na dosah, ale i klid, prostor pro relaxaci i aktivní formy odpočinku v přírodě. Rezidence Malvazinky, která na šesti nadzemních podlažích nabízí více než osm desítek nových bytů, toto všechno umožňuje.

Ale nejenom to. Zájemci o koupi nového bytu v oblíbené rezidenční lokalitě si zde mohou vybírat z pestré nabídky jednotek mnoha velikostních kategorií – od účelně navržených bytů 1+kk a 2+kk, které jsou vhodné na investici, až po velkoryse koncipované jednotky 5+kk, poskytující nejenom dostatek prostoru, ale i velké terasy či předzahrádky. Byty situované do vyšších podlaží se navíc budou moci pyšnit i působivým výhledem na město a do okolní zeleně. Samozřejmostí je použití kvalitních zařizovacích předmětů a materiálů.

Rezidence Malvazinky, jejíž dokončení je plánováno na závěr roku 2018, tak beze zbytku naplňuje veškeré představy o komfortním městském bydlení s přírodou na dosah. Zároveň je snadno a rychle dopravně dostupná – během několika minut se dostanete k Andělu, lokalitě nabízející nejenom širokou škálu obchodů, ale i kina, bary, restaurace, školy i zdravotnická zařízení. A odtud je to už jen pár stanic metrem do samotného srdce metropole.

K benefitům, které Rezidenci Malvazinky posouvají o další stupeň výš, náleží i již zmiňovaná příprava na chytré bydlení. „Pojem chytrá domácnost se stále častěji dostává do slovníku architektů, realitních agentů i majitelů domů a bytů. Zásluhu na tom má rychlý rozvoj smartphonů, konektivity domácích spotřebičů a vybavení bytu jako takového. Hlavní přínos chytrého bydlení spatřuji především ve vzdálené kontrole zabezpečení bytu i jednotlivých spotřebičů a také v možnosti odkudkoliv ovládat osvětlení, nastavení žaluzií a vnitřní teplotu. K tomu samozřejmě patří i ochrana před požárem nebo vloupáním. Stručně řečeno – chytré bydlení představuje finanční úsporu, bezpečí a zvýšení uživatelského komfortu,“ říká Jana Moravcová, manažerka marketingu.

Kromě toho, že v Rezidenci Malvazinky jsou byty již v základu připraveny pro instalaci chytré domácnosti, součástí Rezidence bude i příprava na dobíjecí stanice pro elektromobily. Přípojka tak zajistí plné nabití baterií zhruba za šest hodin. Po příjezdu domů tedy jednoduše zapojíte svůj vůz do sítě a druhý den ráno budete připraveni na nové cesty. Společnost PRE navíc ve spolupráci s developerem těsně vedle domu instaluje i nabíjecí stanice pro veřejnost.

V souvislosti s dokončením hrubé stavby připravuje společnost EXAFIN Den otevřených dveří. Nejen tedy hrubou stavbu, ale i přímé okolí, kde tento projekt vzniká, si tak můžete přijít na vlastní oči prohlédnout v sobotu 14. dubna 2018. Termín prohlídek bude uveřejněn na webu www.rezidencemalvazinky.cz.

Dokonale vyladěné bydlení

„Naše projekty vždy připravujeme tak, jako bychom je stavěli pro své vlastní rodiny,“ říká Jana Moravcová. Základem toho je atraktivní, příjemná a dobře dopravně dostupná lokalita. Tyto parametry splňují i další dva rezidenční projekty, které v současnosti EXAFIN realizuje. Jeden vzniká v Úvalech u Prahy a nabízí dvojdomy a řadové domy 4+kk a 5+kk, druhý se nachází v Třeboradicích a nabízí poslední parcely, které jsou určeny pro výstavbu rodinných domů. Oba tyto projekty nesou ve svém názvu to, na co klade EXAFIN velký důraz – Vyladěné domy.

Komerční výstavba v plném proudu

Skupina Exafin se během dvou posledních let velmi soustředila na výstavbu obchodních center v Praze a Středočeském kraji. Ve spolupráci s developerskou skupinou KPD Group, s.r.o., se Exafinu podařilo realizovat již první desítku menších obchodních center.

Zpravidla se jedná o jednopodlažní budovy obchodního centra okolo 2 500 – 5 000 m² zastavěné plochy. „Budovy jsou rozděleny na jednotlivé obchodní jednotky se samostatnými vstupy pro veřejnost v přední části budovy a odděleným zásobováním v zadní části objektu. Součástí řešení celého území jsou zpevněné parkovací plochy pro osobní vozy před nákupním centrem,” popisuje obchodní centra marketingová manažerka Jana Moravcová a dodává: „Určitě to nejsou poslední naše počiny. V realizaci je totiž řada dalších, které čekají na své dokončení a uvedení do provozu.”

A rozhodně nejde o plané řeči. Aktuálně skupiny Exafin a KPD Group připravují celkem sedm projektů v Praze a ve středních Čechách. Tedy v regionech, které mají z pohledu odborníků velký potenciál. Pro obyvatele v přilehlých oblastech to jsou každopádně dobré zprávy i do budoucna.

EXAFIN one, s.r.o.
Myslíkova 174/23
110 00 Praha 1

Tel.: +420 724 511 511
E-mail: info@exafin.cz

www.exafin.cz
www.exafinone.cz
www.rezidencemalvazinky.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+