NOVÉ BYTY CHYTRÉHO BYDLENÍ

23.03.2018 /

Zájem o chytré byty se v posledním období přesouvá do dalších lokalit. Důkazem jsou například nové projekty Chytrého bydlení, které leží v Holešovicích a Řepích.

V KATEGORIÍCH PLUS I PREMIUM NAJDETE TÉMĚŘ 40 DOSTUPNÝCH BYTŮ

Přestože se stavba bytového domu NMN@Holešovice společnosti Trigema v současnosti teprve rozbíhá, okolo třetiny bytů zde má již své zájemce nebo už dokonce přímo majitele. Stále si lze vybírat ze širokého spektra dostupných bytů ve všech tradičních dispozicích.

Díky tomu, že bude dům v ulici Na Maninách po dokončení v kategorii Chytré bydlení Plus, je pro zájemce připravena široká škála provedení povrchů podlah a dveří. Samozřejmostí je také možnost uzpůsobit vzhled dekorů obkladů v koupelně dle vlastního vkusu. A nechybí ani další výhody, jež jsou součástí osvědčeného konceptu Chytrého bydlení. Jedná se mimo jiné o nucené větrání v podobě rekuperace vzduchu, která zabraňuje zbytečným únikům tepla a zajišťuje, aby byl v místnostech kvalitní vnitřní vzduch, kde bude co nejméně prachu a jiných škodlivin.

Lokalita, kde bytový dům NMN@Holešovice do podzimu 2019 vyroste, byla vloni podle ankety travel blogerů vyhlášena mezi 15 nejvíce „cool“, tedy nejatraktivnější čtvrtěmi v Evropě. Je zbytečné asi zároveň dodávat, že se jedná o místo, odkud se do centra Prahy dostanete jen během několika málo minut.

Ještě o kategorii výše je pak bytový dům CSV@Řepy. Všech 24 jednotek tohoto domu, které jsou ve velikosti od 1+kk do 3+kk, jsou totiž v úrovni Chytré bydlení Premium. Díky tomu je například v každém bytu dřevěná podlaha a vnitřní podlahové vytápění. Nechybí ani velká posuvná francouzská okna a prosklené balkóny, jež v nejvyšších podlažích nahrazují velké rozhlehlé terasy. Součástí vybavení je také technologie inteligentního ovládání bytu, která na dálku řídí nejen světla, rolety a externí žaluzie, ale rovněž třeba vytápění jednotlivých místností. Čidla kvality vzduchu zase měří v interiéru koncentraci oxidu uhličitého, jež ukazují, jak moc je v bytě vzduch vydýchán. Výhodou bezpochyby také je, že bytový dům CSV@Řepy je už dostavěn a zájemcům proto ihned k dispozici. Najdete jej v Praze 6 u ulice Čistovická. V blízkosti je obora Hvězda, lesopark Řepy a areál Ladronky. Jen několik málo minut je to odsud na stanice autobusů i tramvají. V dojezdové vzdálenosti je rovněž metro linky A.

Oba projekty společnosti Trigema vychází z konceptu Chytrého bydlení, které je založeno na více benefitech najednou. Jedná se v souhrnu například o důraz na bezpečí a zdraví, moderní technologie, různé podoby ekologických a energetických vylepšení, nabídku dostatku služeb, které jsou v blízkosti bytových domů a adekvátní cenu.

Každý z projektů Chytrého bydlení, včetně bytových domů NMN@Holešovice a CSV@Řepy, jsou v energetické třídě B.

A kde se o Chytrém bydlení a obou projektech dozvíte více?
www.chytre-bydleni.com
www.na-maninach.cz
www.cistovicka.cz

REKUPERACE VYMĚNÍ 10 % OBJEMU VZDUCHU V BYTĚ ZA HODINU

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+