Praha 13 je v metropoli velmi vyhledávanou lokalitou

04.08.2013 /

Praha 13 je pro lidi pražskou hvězdou a klienti tuto oblast stále aktivně vyhledávají. Jedná se totiž o velmi atraktivní část, ať už z hlediska nově vzniklých projektů a bydlení, nebo z hlediska výborné infrastruktury.

Z pohledu realit a zájmu o reality v Praze 13 je zájem značný. Podle aktuálních statistik se do městské části Praha 13 stěhuje nejvíce lidí za poslední roky a výrazný zájem převládá u cizinců. Hodnotím tedy tuto lokalitu velmi kladně. Každá nemovitost, která je prostřednictvím naší kanceláře uveřejněna, je zpravidla do jednoho měsíce i dříve prodána. Pro bydlení je Praha 13 jako dělaná. V blízkosti jsou přírodní parky, obchodní centra, školy, školky, hřiště, Prokopské údolí a zázemí ve formě lékařů, poliklinik. Důležité je rozhodně metro a vlak, kde kromě motoráčku jezdí i historický motorový vlak. Dobře dostupný je odsud Pražský okruh, D5 a třeba i letiště. Zaznamenáváme logicky zájem a potřebu našich klientů, aby v místě, které se stane jejich domovem, byla zajištěna infrastruktura, a to Praha 13 bezesporu nabízí.

V roce 2014 se plánuje přímo u východu z metra stanice Lužiny otevření zrekonstruovaného nákupního centra, kde se bude soustředit velké množství obchodů, kaváren a restaurací a supermarket. Již jsme u klientů zaznamenali zvýšenou poptávku po bytech v blízkosti metra Lužiny, právě i z důvodu nově vznikajícího centra.

Nabídka bydlení na Praze 13

Ceny nemovitosti ovlivňuje především lokalita, vlastnictví a stav nemovitosti. Lokalita Prahy 13 se řadí mezi dražší lokalitu, ale velmi žádanou. Poptávka je stále značná a prodeje se zde realizují velmi dobře. Zájem je v Praze 13 nejen o klasické panelové byty a novostavby ke koupi, ale i o rodinné domy jak k prodeji, tak k pronájmu. Úspěšnost zprostředkování se zde řadí na nejvyšší příčky. Naposledy jsme v Praze 13 za poslední měsíc prodali 2 nemovitosti, malometrážní byt, kde klienti využili nabídky naší kanceláře na výplatu zálohy předem a byt 3+1, který shlédlo celkem 13 klientů a jehož prodej se zrealizoval v rámci 3 týdnů.

OMEGA REALITY nabízí v rámci své zprostředkovatelské činnosti prodej a pronájem bytů a rodinných domů také v Praze 13, to vše ZDARMA, u nás prodávající neplatí provizi. Klientům nabídneme služby na nejvyšší úrovni včetně zajištění pravidelné inzerce v realitních časopisech a internetových serverech. Naší nabídku nemovitosti naleznete na stránkách www.omega-reality.cz.

KONTAKT

Kateřina Nová
ředitelka společnosti

Senovážná 8
110 00 Praha 1
Tel.: +420 724 375 751
+420 222 242 233

nova@omega-reality.cz

www.omega-reality.cz

Štítky: ,

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+