Krnov je ideální místo pro všechny generace

04.08.2013 /

Krnov je klidné město pro bydlení. Infrastruktura je zde na velmi dobré úrovni, v případě dokončení plánovaného obchvatu bude ještě lepší. Všechny potřebné úřady, dopravní spojení, služby, lékařská péče, sportovní vybavenost je samozřejmě dostupná, a to v krátkém časovém horizontu.

Pro bydlení je Krnov velmi vhodné město, ať už zde bydlí mladé rodiny s dětmi či starší lidé – každý si tu najde své. Jsou zde rozmanité možnosti volnočasových aktivit, a to jak sportovního, kulturního či rekreačního charakteru. I když se jedná o menší město, stále se pracuje na jeho zvelebování. Za poslední rok došlo hned k několika změnám –  dokončuje se nová tělocvična s velkou sportovní plochou, hotová bude brzy cyklostezka v rámci Slezské magistrály a také je věnována velká péče stávající parkové zeleni.

Realitní trh je v Krnově poměrně čilý. Vzhledem k poklesu cen nemovitostí a velké nabídce, je prodej nemovitostí na slušné úrovni. Krnovsko přitahuje tuzemské a zahraniční investory. Naše realitní kancelář v této lokalitě nabízí všechny typy nemovitostí a zajišťuje kompletní realitní i právní servis a finanční služby. Řešíme i exekuce, výkupy nebo odhady nemovitostí. Působíme zde již několik let a vybudovali jsme si tu dobré jméno. Osobně se řídím heslem: „Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody!“ Díky tomu dokážu vyřešit jakýkoli obchodní případ a neznám slovo nejde. To je důvod, proč máme spokojenou stálou a rozšiřující se klientelu. Kromě Krnova se zaměřujeme na celý Moravskoslezský kraj.

Co se týče ceny bytů, nedá se říci žádný průměr. Hodně záleží na lokalitě a stavu. Pokud je byt po rekonstrukci, lokalita ho dokáže zhodnotit o cca 200 000 Kč a také znehodnotit, a je jedno, zda je byt starý nebo nový. Pro příklad ale uvádím, že byt 1+1 zde seženete cca od 300 000 Kč, naopak velký (4+kk) od cca 700 000 Kč. Vždy záleží na stavu a lokalitě. Do pozemků v Krnově se vyplatí investovat, je jich čím dál méně a poptávka stále roste. Více na naší RK na www.rkcity.cz.

Kontakt

Pavel Varmus
obchodní ředitel

RK City realitní kancelář

Sv. Ducha 65/5
Pod Bezručovým vrchem
794 01   Krnov
Tel.:       +420 733 319 366

pvarmus@rkcity.cz
www.rkcity.cz

Štítky: ,

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+