Rezidence Jabloňový sad: Moderní bydlení v malebné přírodě!

01.09.2013 /

Skvělá lokalita s množstvím zeleně, bezprostřední blízkost Brna a bezproblémová dopravní dostupnost – to jsou jedna z hlavních pozitiv, nikoli však všech, která charakterizují nový developerský projekt Rezidence Jabloňový sad od společnosti EMBRA.   

Rezidence Jabloňový sad je situována v dlouhodobě vyhledávané lokalitě k bydlení v Moravanech u Brna, o které jsme vás informovali nedávno prostřednictvím našeho časopisu Realcity. V místě dřívější zahrádkářské kolonie se našly ideální podmínky pro výstavbu nových bytů a rodinných domů. Svým charakterem výstavba harmonicky naváže na stávající okolní zástavbu a zároveň splní požadavky soudobého komfortního bydlení.
Hlavní výhodou této lokality je bezprostřední blízkost Brna a bezproblémová dopravní dostupnost. Z mnoha míst v Moravanech je krásný výhled na Brno a jeho dominanty. Příroda, která lokalitu obklopuje, vybízí k celé řadě volnočasových aktivit např. k cyklistice (naučná cyklostezka „Přírodním parkem Bobrava“), pěším procházkám z Moravan do Brna – Bohunic po obslužné komunikaci atd. Obyvatelé mohou také využívat multifunkčního hřiště či tenisových kurtů v centru obce. V přiléhající MČ Brno – Horní Heršpice navíc vzniká po obou stranách řeky Svratky největší sportovní areál v Brně, který nabídne pestrou škálu sportovního vyžití.

Projekt Rezidence Jabloňový sad zahrnuje celkem

9 nových bytových domů, které budou vybudovány v několika etapách. Budovy jsou citlivě zasazeny do mírně svažitého pozemku směrem k jihu. Právě díky této orientaci budou všechny bytové jednotky příjemně osvětlené, což budoucí majitelé jistě ocení. Díky natočení půdorysů domů do mírného oblouku navíc vznikají vnitřní atria vybízející k odpočinku a relaxaci. Bytové domy mají jedno podzemní a tři nadzemní podlaží. Bezproblémovou dostupnost do všech pater zajišťuje bezbariérový výtah. V podzemí s výtahem jsou umístěny sklady, parkovací stání a garáže.

Novodobý trend úsporného bydlení

Nejen kvalitní stavba, skvělá lokalita, ale rovněž i úspory týkající se bydlení jako takového – to jsou hlavní parametry, které novodobí zájemci o bydlení velmi detailně sledují. I na tuto stránku věci se v projektu nezapomnělo. Všechny bytové domy mají zateplení splňující energetickou náročnost třídy B, která zajišťuje výraznou úsporu provozních nákladů. Všechny nové byty také disponují vlastním kondenzačním kotlem, jehož součástí je i zásobník na ohřev teplé užitkové vody.

Zajímavé financování

Na výběr je mnoho dispozičně dobře řešených bytů, od 1+kk až po velkorysé 4+kk. Každá bytová jednotka má sklad, balkón a byty v prvním nadzemním podlaží terasu. Budoucí majitelé přízemních bytů mají navíc i oplocenou zahradu přístupnou přímo z obývacích pokojů. „Prodej našeho projektu Rezidence Jabloňový sad byl zahájen 25. února 2013,“ říká Alena Šatníková ze společnosti EMBRA a kooperujícím partnerem je banka UniCredit Bank a.s. Cena se pohybuje od 1 334 000 Kč včetně DPH. Všechny ceny sjou pro klienta konečné, kromě ceny za případné klientské změny či parkovací stání nebo garáž. Aktuálně probíhá akční nabídka: Parkovací stání v ceně bytu (jedno venkovní parkovací stání)! Více informací najdete na www.jablonovysad.cz.

 

Společnost EMBRA s. r. o. působí na trhu již od roku 2002. Za tu dobu mimo jiné realizovala tyto projekty:  
Bytový dům SLOVAN: 80 nadstandardních bytových jednotek v centru města Brna
Bytové domy a řadové rodinné domy v KUŘIMI
Bytové domy v OSTOPOVICÍCH

 

Kontakt
EMBRA Apartment s.r.o.
Tel: +420 541 422 711
Česká 184, 664 31

 

Prodejce: 
Alena Šatníková
Mobil: +420 724 407 969

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+