Bydlete tam, kde má smysl žít

06.03.2019 /

Nároky na bydlení stále stoupají. Lidé často touží po klidu a centru dění současně. i zdánlivě protikladným požadavkům lze vyhovět. Rozhodně to platí o vznikajících bytech na žižkovském Vackově. Věřte, nebudete z nich chtít odcházet.

Poklidný Vackov je součástí Horního Žižkova v Praze 3. Projekt Byty na Vackově nabízí v pěti domech podél ulice Malešická celkem 342 bytů, ateliérů a 5 nebytových prostor od těch nejmenších s dispozicí 1+kk až po největší 5+kk.

KDY TO BUDE?

Projekt je další etapou, která volně navazuje na realizované objekty podél ulice Olgy Havlové, Rixdorfské a Na Vackově.

První tři objekty (A1, A2, A3) se 160 byty budou dokončeny ve druhém pololetí roku 2020 a předány počátkem roku 2021. Finále výstavby zbývajících dvou objektů (A4, A5) s celkem 182 byty je v plánu na přelomu roku 2020/2021. Klienti se do nich budou stěhovat v průběhu roku 2021.

JAKÉ TO BUDE?

Dispozice jednotlivých bytů perfektně a efektivně využívá jejich plochu. Byty budou vzdušné, s maximálním přísunem přirozeného denního světla prostřednictvím předzahrádek, lodžií, balkonů a střešních teras.

Architektonicky čisté řešení je dílem tvůrčího studia MS Architekti, které citlivě pracuje s maximálně dvanáctipodlažními budovami. Díky jejich členitosti a asymetrii vznikají metropolitní byty s balkony a lodžiemi a prostorná zákoutí mezi jednotlivými objekty. Právě tam své místo naleznou přízemní byty se zahrádkami. Moderní koncept respektuje požadavky na moderní, funkční a přitom pěkné bydlení s dostatkem prostoru pro každý byt.

PROČ PRÁVĚ TAM?

Zatím opomíjenou lokalitu Horního Žižkova brzy čekají velké změny! V místě Nákladového nádraží naváže na Olšanskou ulici nová obchodní a rezidenční čtvrť. A ta část Na Vackově, která je pokračováním parku Židovské pece, bude ideálním místem pro klidné bydlení.

Západní strana celé lokality se otevře do budoucího městského centra na ploše bývalého nákladového nádraží Žižkov. Ke spokojenému a komfortnímu životu v centru hlavního města přispěje i kompletní občanská vybavenost.

Pro Vackov je typický naprosto unikátní genius loci. Tvoří ho kombinace klidu a tepu stále oblíbenější živé čtvrti spolu s legendárními místy a ikonickými pamětihodnostmi.Horní Žižkov disponuje dostatkem skvělých příležitostí pro každodenní společenský život. Na jedné straně klidné restaurace a hospůdky s úžasnou atmosférou, na straně druhé významné kulturní centrum – kino Aero – vzdálené pouhých pár minut pěší chůze.

Východní část Vinohrad je už dnes místem nákupů a setkávání.Kromě sousedního parku Židovské pece z Vackova pohodlně dojdete na Vítkov, do sadů Na Krejcárku nebo Parukářky, které jsou jako stvořené pro relaxaci i aktivní odpočinek.

CO JEŠTĚ TAM NAJDETE?

Malebný park Židovské pece pojmenovaný podle někdejší usedlosti. Víte, že se původně jednalo o nejvýchodnější část vinice, kterou nechal založit císař Karel IV.? Dnes je to místo pro příjemné pěší procházky, jízdu na in-line bruslích nebo na kole a s několika dětskými hřišti.

Žižkovská televizní věž je se svými 216 metry nejvyšší pražskou stavbou. Z restaurace a vyhlídkové plošiny jsou vidět mnohá místa Středočeského kraje a za dobrého počasí i hraniční hory Česka.

Kino Aero je jedním z nejcharizmatičtějších pražských kin s dlouhou historií a jedinečnou atmosférou. Legendární projekcí je Aero Naslepo s dobrovolným vstupným, kdy diváci neznají název filmu. Určitě je to nejkosmopolitnější místo na Žižkově.

Kulturní památka Nákladové nádraží Žižkov vznikla jako jedno z nejmodernějších světových městských překladišť na jihu Vackova. Nyní se zvažuje revitalizace celého prostoru v souladu s jeho památkovou hodnotou.

SKVĚLÁ PRAŽSKÁ ADRESA

Projekt Byty na Vackově má šanci být skvělou pražskou adresou. Takovou, která je jako stvořená pro váš domov, tvorbu i podnikání.

www.bytynavackove.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+