Nové byty Arbesova rezidence. Přijďte!

05.09.2013 /

V pátek 13. září od 14:00 do 19.00 a v sobotu 14. září od 10:00 do 15:00 budete mít jedinečnou možnost podívat se, jak budou vypadat nové byty v projektu Arbesova rezidence na pražském Smíchově. Během dvou dnů otevřených dveří Vám představíme ukázkový byt, který se nachází v prvním patře a Vy si tak budete moci zblízka prohlédnout interiéry těchto prostor.

Málokdo si umí udělat jasnou představu, jak bude po úplném dokončení vypadat jím vybraný byt. Chceme Vám jednak ukázat podobu dokončených  bytových prostor a zároveň Vás inspirovat, jak je možné koncipovat bydlení v tomto domě.. Společnost Hampshire Arbesovo náměstí, s.r.o. vybavila byt zařízením od českých značek. O dodání kuchyně se postarala společnost DIZ s.r.o., koupelnu zařizovala firma Koupelny Bělohorská, s.r.o.
Arbesova rezidence je dispozičně řešena tak, aby měl každý klient možnost vtisknout svému bytu charakter podle vlastního osobitého stylu. Budoucí majitel má tak skvělou možnost se ve svém novém bytě plně realizovat. Během obou dnů Vám budou k dispozici odborné poradkyně s dlouholetou praxí na trhu, které na místě ochotně zodpoví Vaše dotazy a provedou Vás vzorovým bytem.

Arbesova rezidence

Arbesova rezidence je pětipatrový bytový projekt společnosti Hampshire Arbesovo náměstí, s.r.o., která patří do skupiny HAMPSHIRE GROUP.  Budova se nachází na rohu Arbesova náměstí a ulice Elišky Peškové v inspirativní lokalitě pražského Smíchova, doslova pár kroků od břehu Vltavy a Kinského zahrady. Arbesova rezidence je přirozenou součástí smíchovsko-malostranského koloritu, kde se ocitnete v centru chutí, vůní a barev, různých přístupů a tradic, které tuto oblast napomáhali vytvářet. Budova Arbesova rezidence je syntézou těchto přístupů a svým obyvatelům navíc dokáže poskytnout pocit opravdového domova.

Projekt nabízí 19 bytových jednotek s dispozicemi 2+kk a 3+kk a škálou velikostí od útulných 40m2 až po komfortních 120m2. Prosvětlené interiéry, pečlivě promyšlené členění, mimořádná pozornost věnována použitým materiálům, kombinace účelnosti i stylu, to vše je základem kvalitního bydlení, ale dává také prostor kreativitě a fantazii. Trojice mezonetových bytů v nejvyšším patře poskytuje dostatečně velký a členitý prostor i pro velkou rodinu. Kromě snadné dostupnosti škol, městské knihovny a mnoha parků pak jistě také oceníte dětské hřiště, které se bude nacházet v klidném vnitrobloku budovy.

Lokalita a dostupnost

Poloha Arbesovy rezidence je důvodem, proč nemusíte dělat kompromisy mezi dostupností a klidným bydlením. Arbesova rezidence je ideálním bodem, z něhož lze pohodlně cestovat městskou hromadnou dopravou po centru města i do jeho vzdálenějších částí, zároveň se autem bez obtíží dostanete na hlavní komunikační tepny vedoucí mimo Prahu. Pouze několik minut je vzdálené Smíchovské nádraží a také autobusová stanice Anděl, odkud můžete rychle vycestovat zejména do jihozápadní části republiky.
V blízkosti Arbesovy rezidence naleznete nejen veškeré služby, jako jsou úřady, banky, rozmanité možnosti k nákupům, zábavě a odpočinku. V nákupním středisku Nový Smíchov je možné je Vám k dispozici nejen široká paleta obchodů předních značek, ale také multikino s dvanácti sály a jedním z největších promítacích pláten v Praze.

Zároveň můžete navštívit celou řadu malých, specializovaných smíchovských obchodů, pravidelně pořádané trhy nebo si objednat jídlo v některé z mnoha věhlasných restaurací. V nejbližším okolí naleznete mnoho míst, kde se můžete setkávat s přáteli nebo navštěvovat různé kulturní akce. Ve vile Bertramka se můžete zaposlouchat do některého z mozartovských koncertů, ve Švandově divadle zhlédnout některé z klasických i moderních představení. Jakub Arbes říkal, že fantazie je hlavním charakteristickým rysem člověka. A Arbesova rezidence bude Vaši fantazii každodenně podněcovat.

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+