Prodej unikátních bytů ve vilové čtvrti: Praha 5 – Smíchov

30.11.2018 /

O projektu

Představujeme vám unikátní rezidenční projekt Zapova, který nabízí jedinečné bydlení ve vilové čtvrti Na Hřebenkách na Praze 5. K prodeji nabízíme celkem 5 bytů o velikosti 33,5 m²- 69,2 m², které mají dispozice 3+kk, 2+1, 2+kk/B, 2+kk a 1+1 od 4 390 000 Kč. U některých bytů lze dané dispozice upravovat. Parkování je zajištěno na několika parkovacích místech v nově zbudované garáži. Parkovací stání lze k bytům dokoupit za příplatek.

Technické specifikace

Jedná se o podsklepený zděný dům vystavěný v roce 1910 v secesním stylu. V roce 2014 a 2015 prošel dům rozsáhlou renovací a rekonstrukcí. Zcela nově byla řešena střešní konstrukce a krytina, přičemž veškeré klempířské prvky byly provedeny v mědi. Střecha byla osazena nejmodernějšími střešními okny Velux s trojitým sklem a byly nově vybudovány dva vikýře, nové podkrovní prostory tak mají dostatek světla a zároveň nejsou zásadně narušeny izolační vlastnosti střešní konstrukce. Fasáda byla obnovena velmi pečlivě – renovační práce byly provedeny odbornou štukatérskou a uměleckou společností, která renovuje také památky UNESCO.

V rámci renovace byla vyměněna veškerá okna za přesné dřevěné repliky s izolačními a protihlukovými vlastnostmi odpovídajícími současným standardům. Nově vybudovány byly rozvody elektřiny, přípojky na vysokorychlostní internet vč. IPTV a společnou anténu (nově umístěnou na střechu) v jednotlivých bytech. Veškeré vnitřní povrchy (podlahy, zdi) byly opraveny, zrenovovány za použití nejkvalitnějších materiálů a nejšetrnějších postupů. Koupelny v bytech byly kompletně zrekonstruovány.

Lokalita

Vilová čtvrť Na Hřebenkách se rozkládá na jižním svahu strahovského kopce a je součástí Smíchova. Již historicky patřila tato část města k vyhledávaným a exkluzivním lokalitám, důkazem čehož je převládající architektonicky i historicky nesmírně cenná vilová zástavba vybudovaná tehdejší elitou společnosti. Nádech výjimečnosti si čtvrť zachovává dodnes – nemovitosti zde vlastní nejvýznamnější osobnosti z oblasti kultury, politiky, byznysu a sportu. Většina historických budov prošla nákladnými rekonstrukcemi, a nabízí tak vysoký standard bydlení s neopakovatelnou atmosférou. Navzdory blízkosti centra města se jedná o klidnou rezidenční čtvrť s významným podílem zeleně. Poloha v rámci města je z pohledu dopravní dostupnosti a občanské vybavenosti zcela ideální. Samotné centrum města je od domu vzdáleno pouze několik minut, a to nejen autem či MHD, ale i pěšky.

V případě zájmu o více informací kontaktujte Ing. Zdeňka Jemelíka na tel. 720 310 300 nebo e-mailu zdenek.jemelik@luxent.cz. Tento i další zajímavé projekty naleznete na našich stránkách www.luxent.cz.

Štítky: , ,

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+