Rezidence Obřany: Krásné bydlení i pro náročné

29.09.2013 /

Rezidence Obřany jsou tichá a klidná lokalita v bezprostřední blízkosti lesa. Je vyhledávaná pro všechna svá pozitiva širokým spektrem obyvatel. Obřany jsou vhodné nejen pro mladé rodiny s dětmi ale pro všechny nadšené milovníky přírody.  

Obřany se sice nacházejí v okrajové části Brna, ale jsou poměrně blízko centra. Funguje tu dobrá návaznost na dopravní infrastrukturu např. Husovický tunel nebo II. Okruh. Velkou výhodu vidím v blízkosti lesa, nízké zástavbě, která je pro lokalitu typická a v uzavřenosti lokality. Tato městská část má spíše vesnický charakter.

 

Obyvatelé zde uvítají množství volnočasových aktivit. Nechybí ani blízkost cyklostezky, která bývá rovněž vyhledávaným parametrem při výběru lokality a také možnost jízdy na koni či turistické trasy. Osobně bych tuto lokalitu volila právě kvůli lidskému měřítku zástavby. Je to sice město, ale s výhodou vesnice. Preferuji spíše bydlení v klidnější části se zelení než betonové centrum města a jeho ruch.

 

Naše společnost v této lokalitě nabízí pozemky, dvojdomky se zahradou, řadové rodinné domy se zahradami a byty ve dvou pouze třípodlažních bytových domech s garážovými stáními. Naším cílem je vytvoření malé lokality s pestrou nabídkou bydlení. Potencionálním klientům poskytujeme možnost výběru z bytů 1+kk až 4+kk nebo bydlení v rodinném domě přičemž všechny nemovitosti maximálně využívají potenciál tohoto místa. Výhodou je i místní svažitý terén s jihovýchodní orientací. Každý byt má terasu nebo lodžii s výhledem na panorama města. Rodinné domy jsou dvoupodlažní se zahradou a garáží nebo dvojgaráží, případně s technickou místností. Průměrná cena bytu 3+kk se pohybuje od 2,7 mil do 3,2 mil korun včetně zděného sklepa a garážového stání. Cena se samozřejmě odvíjí od podlahové plochy bytu, umístění v domě a orientace. Dále nabízíme poslední pozemky pro výstavbu dvojdomků sousedících pouze garážemi a řadové rodinné domy o dispozici 4+kk. Jedná se o uzavřenou lokalitu, která již nebude dotčena další výstavbou

 

Další nabídku bydlení v Obřanech najdete zde.

 

Dagmar Kmětíková
realitní specialista

 

REKO a.s.
tř. Kpt. Jaroše 26
602 00  Brno
Česká republika
Tel.: +420 545 428 120
GSM:+420 737 243 156

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+