Nový projekt vil Na Meandru

27.09.2019 /

Pokrokové technologie a energetická nezávislost

Počet domácností, které si pořizují svou vlastní fotovoltaickou elektrárnu roste každým rokem. Mnohdy nedoceněný dar přírody – obnovitelné zdroje energie – totiž šetří v dlouhodobém časovém horizontu nejen životní prostředí, ale i naši peněženku, a to především díky zvýšení energetické efektivity. Pokud je tedy vaším snem dosáhnout co největší nezávislosti na vnějších dodavatelích energie, mohl by být projekt NA MEANDRU to pravé pro vás.

Projekt rodinných domů je uceleným souborem patnácti staveb. Každý dům je unikátní svým vzhledem i dispozicemi, nicméně celá vilová čtvrť působí jednotně. Projekt počítá s inteligentními technologiemi, které obyvatele osvobodí od starostí o teplo v zimě i chlad a v horkých dnech, zajistí větrání, vytápění i další infrastrukturu. Vše směřuje k nízké spotřebě energie díky umístění zelených stěn a fotovoltaických panelů nejen na střechy ale i na stěny objektů. Pamatováno je i na hospodaření s dešťovou i odpadní vodou. Zjistěte více v naší nabídce
na www.luxent.cz.

+420 731 300 400  |  info@luxent.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+