Hilleho 6 – Spojení původní architektury s moderním designem

27.11.2019 /

V klidné ulici lemované stromy, přímo u náměstí 28. října, se nachází unikátní rezidence Hilleho 6. Vznikla kompletní rekonstrukcí neorenesančního domu, jenž navrhl stavitel František Alois Dvořák ve 2. polovině 19. století. Díky důkladné rekonstrukci tak vznikla rezidence s nezaměnitelným geniem loci splňující všechny nároky současného bydlení.

Cílem modernizace objektu, která byla svěřena do rukou ateliéru A77 Architekti, bylo plné využití potenciálu nádherných prostorů a propojení původní architektonické podoby se současnými trendy. Obyvatele domu tak přivítají velkoryse pojaté společné prostory korespondující s honosností stavby. Samotné bytové jsou k prodeji dokončené v prvotřídních standardech, jejichž součástí jsou třívrstvé dubové podlahy, vyhřívaná dlažba z přírodního kamene, dřevěná kastlová okna s izolačními skly či historizující vstupní i interiérové dveře. Byty, které jsou situovány do vnitrobloku, mají balkon a v nejvyšším patře domu se nacházejí dva byty o rozlohách 172 a 144 m2, oba se zapuštěnou terasou.

Rezidence Hilleho 6 je situována v klidné části širšího centra Brna, v bezprostřední blízkosti parku Lužánky a v okolí veškeré občanské vybavenosti, včetně restaurací, barů, kaváren, obchodů a množství služeb.

V současné době zbývají v rezidenci Hilleho 6 na prodej tři volné bytové jednotky. V případě zájmu o prohlídku kontaktujte realitní kancelář Svoboda & Williams.

Kapucínské náměstí 307/15, 602 00, Brno-střed
info@svoboda-williams.com | Tel.: +420 543 250 711
www.svoboda-williams.com

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+