Luxusní wellness a gastronomické hody, to je Silvestr na Zochově chatě

30.11.2023 /

Je to úplná pohádka. Slovenská divočina v horském stylu, která je „kousek“ od Prahy. Akorát, že doopravdy existuje – dle slavného zakladatele nese jméno Zochova chata, je uprostřed nádherné přírody Malých Karpat, a na oslavy konce roku je tento hotel vyloženě jako stvořený.

Láká na perfektně vybavené a designově vytříbené wellness a spa centrum, vynikající gastronomii a útulnou pohostinnost horské chaty se šmrncem moderní elegance. Letošní silvestrovské oslavy se ponesou v duchu bezstarostné atmosféry „osmdesátek“. Na pár dní s rodinou nebo přáteli vás tak čeká ideální poměr aktivita/pohoda/zábava. Bude se tančit, budou se podávat lahodná jídla v podání šéfkuchaře Petera Holce a budou se degustovat místní vyhlášená vína.

Hlavní roli na Zochově chatě hraje příroda a do místního genia loci se na procházkách a túrách (záleží, jak moc aktivně si kdo chce pobyt užít) zamiluje skoro každý. Hýčkání a pohoda  pak na hosty zaslouženě čeká v luxusně vybaveném wellnes & spa centru, kde nechybí velkorysý saunový svět, velký bazén a vnitřní i venkovní vířivka. Pestrá je i nabídka masáží a procedur.

A když to náhodou nevyjde přímo na Silvestra, hotel Zochova chata rozhodně stojí za několikadenní výlet po celý rok. Na veškeré služby Zochovy chaty je možné zakoupit i dárkový voucher – kdo by nechtěl pod stromečkem najít příslib příjemného pobytu s dokonale vyladěným poměrem aktivit i odpočinku v tak krásném prostředí?

Více informací: www.hotelzochovachata.sk

Autor příspěvku:

Google+