Módní i sportovní polobotky zpestří váš outfit

15.04.2024 /

Polobotky jsou nízké boty, které dříve nosili výhradně muži. Ale dnes si získala tato obuv i srdce žen, a tak ji s oblibou začaly na svých nožkách nosit také. Dámské polobotky mohou být jak klasického, tak i sportovního či moderního designu – zkrátka hranice toho, jak mají vypadat dámské polobotky, jsou velmi uvolněné. Pojďme se tedy těmto botkám mrknout na podrážku!

Dámské polobotky se vyrábí z různých materiálů. Klasické dámské kožené polobotky se hodí do práce i na společenské události jako třeba divadelní představení. Velkým hitem jsou také lakované polobotky. Zatímco pánské lakované polobotky se nosí pouze na společensky velmi významné akce, ty dámské můžete nosit i běžně ve volném čase třeba v kombinaci s overalem. Na vzestupu jsou také sportovní polobotky, které jsou podobné nízkým teniskám. Je jich zkrátka nepřeberné množství. Tak se jím pojďme probrat!

Jaké barvy vládnou?

Polobotky pro ženy jsou k mání v pestřejších odstínech než ty pánské. Ale neutrální dámské polobotky černé barvy určitě vynosíte velmi často. K tmavým barvám se budou hodit perfektně. K těm světlým je slaďte s černou kabelku či doplňky, abyste celku dodala jednotnost.

Hnědé polobotky můžete kombinovat se zlatými doplňky a krásné duo vytvoří v kombinaci se smaragdově zelenou. Na běžné nošení je také příjemná bílá tunika a tmavě modré džíny. K nim nazujte sportovní modré polobotky s květinovým potiskem, které vám zaručí jak pohodlí, tak i jemný výzor díky něžnému motivu květin. Můžete tak do města nebo i do práce a budete stále šik!

Moderní design přitáhne pohledy jako magnet

Pokud máte ráda originální a neotřelé kousky, zkuste sáhnout po polobotkách ve westernovém stylu! Tyto módní polobotky jsou perforované a s rustikálním designem podrážky. Nazujte westernové stříbrné polobotky a k nim dlouhé splývavé šaty s rozparkem a se vzory v odstínu bordó či denimu. Šaty přepásejte širokým koženým páskem s masivní stříbrnou přezkou. Stočí se k vám nejeden obdivný pohled!

Polobotkám sluší také podpatky. K šatům, sukním i kostýmkům vyniknou polobotky na podpatku. Opticky protáhnou siluetu nohou a díky podpatkům chodíme také vzpřímeněji, což upoutá na první pohled!

Pokud si chcete polobotkami zpestřit výbavu, Rieker-eshop.cz vás obuje jak do divadla, práce, tak i do města či na rande. Každý si zkrátka najde své vysněné boty!

Autor příspěvku:

Google+