Zábrdovice: Bydlete blízko centra

04.06.2014 /

Zábrdovice jsou katastrálním územím a městkou částí Brna, která se nachází v bezprostřední blízkosti historického centra  města.Tato lokalita vyniká výrazným městským charakterem s převahou historických obytných budov a je také sídlem několika institucí veřejné správy. Velká část tohoto území je osídlena již od paleolitu, a proto právem nese pozůstatky dějin a historického ducha.
Zábrdovice byly bohužel poměrně dlouho zanedbávanou částí města, ale postupně se probouzí k životu a do budoucna nabízí jistě velký potenciál i s ohledem na zvyšující se zájem investorů a množství firem, které zde našly svá sídla. Město má plány a již nyní provádí revitalizaci veřejného prostranství i regeneraci bytového fondu. V poslední době prošla kompletní rekonstrukcí např. ulice Stará, kde došlo k postupným opravám v domech v majetku městské části, a obnovou prochází nyní i celá ulice Milady Horákové. Nespornými výhodami této lokality jsou pěší dostupnost do samotného centra města, dostatek všech služeb, které souvisí s občanskou vybaveností, a dopravní obslužnost.
Společně s investorem připravujeme v této lokalitě nový bytový projekt v kombinaci malometrážních bytů a dnes velmi atraktivního – energeticky úsporného bydlení. Projekt REZIDENCE LINEA, jehož pojmenování je odvozeno od historického označení této lokality, je situován při ulici Francouzská a Milady Horákové. Jde o projekt bytového domu a nabídky bytů s převahou dispozic 1+kk a 2+kk, které jistě uspokojí poměrně značnou poptávku po startovacím bydlení či investiční příležitosti v centru města. Zároveň garantuje velmi nízké poplatky za náklady spojené s užíváním bytů. V projektu je totiž počítáno s vlastní kotelnou vybavenou kogenerační jednotkou, která zajistí až 30% úsporu tepelné energie a elektřiny, jelikož si tyto energie sama vyrobí. Architekti projektu se dlouze zamýšleli nad potřebami nových majitelů a ti jistě nejvíce ocení praktické dispozice s dostatkem úložných prostor, balkon či terasu ke každému bytu a podzemní parkování. Ve vnitrobloku domu také vznikne odpočinková zóna s množstvím zeleně, kde je počítáno jak s vlastními zahrádkami, tak i se společnou částí.

Při včasné rezervaci mohou klienti zvažovat nejen nad výběrem zařizovacích předmětů (sanita, obklady aj.), ale i možném sloučení několika bytových jednotek s možností úprav dispozic. Velkometrážní byty s výhledem situované v posledním patře bytového domu jsou totiž již rezervovány. Ceny bytů startují od 1 320 000 Kč vč. DPH. Investor nezapomněl ani na možnost obchodního prostoru v přízemí budovy, který bude také součástí prodeje. Více informací na www.rezidencelinea.cz a str. č. 27.

Štítky:

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+