Letní číslo časopisu je tu!

30.06.2014 /

Milí čtenáři, léto začalo a většina z nás využívá očekávaného volna, aby si odpočinula. Odpočívat se ovšem dá i aktivně, ne pouze pasivně. Jaké jsou vaše oblíbené aktivity? Já osobně ráda ležím někde u vody a listuji stránkami časopisů o bydlení a hledám inspiraci, jak bych si ještě vylepšila vlastní bydlení. Já už si totiž to svoje vysněné pořídila. Je mimo město a je tu krásně. A jak jste na tom vy?

Dobře vím, že zatímco jednomu vyhovuje klid a příroda, křik dětí na nedalekém dětském hřišti a další radosti, které s sebou přináší venkov, druzí touží po zábavě, centru a rušném životu na dosah. Jsem si jistá, že i v dnešním čísle najdete spoustu tipů, kde ten svůj pravý domov najít. A je jedno, jaké máte preference a do které z výše uvedených skupin se řadíte. Od každého tu je něco.

Pokud ale hledáte spíše místo k odpočinku, třeba i mimo naše hranice, není problém. Stylové zahraniční i tuzemské nemovitosti najdete na našem speciálním webu www.luxusni-nemovitosti.cz. Možná vás překvapí, že takový dům na Floridě stojí mnohem méně než tentýž u nás. I to je jedno z témat, kterému jsme se v tomto letním vydání podrobněji věnovali. A protože se vše točí kolem zdražování nemovitostí, není čas otálet.  I na dovolené si přece můžete vybrat, kde budete příští zbytek života trávit svůj volný čas. A právě dovolená může příjemně navnadit vaše smysly na tu správnou vlnovou délku a vy konečně zjistíte, po čem opravdu toužíte. Domov by přece měl být místem, kde relaxujete nebo ne? Za náš tým Realcity vám ze srdce přeji, abyste takové místo našli. A proč ne zrovna na stránkách našeho časopisu? Ten je totiž stále s vámi. Ať už budete v létě kdekoli, všude si jej můžete vzít s sebou. V tomhle vždycky zvítězí např. nad billboardem. A co vám dá navíc? Možnost širší volby, výběr z nových i starších nemovitostí, přehledné rubriky pro vaši lepší orientaci a nakonec i dobrý pocit, když se vše vydaří tak, jak má. Tak co, jdete s námi do toho?

Krásné léto a šťastnou ruku při vaší volbě

Elektronická verze časopisu

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+