Praha 8: Obrovský potenciál rozvoje lokality

10.09.2015 /

Lokalita domu Na Korábě, který vyrůstá ve stejnojmenné ulici na Praze 8, na kopci nad údolím Vltavy, má obrovský potenciál rozvoje do budoucnosti. Jedná se o místo s tradiční městskou zástavbou činžovních domů v širším centru Prahy a s již existující vybaveností a službami v nejbližším okolí.

Specifičnost lokality spočívá v tom, že nyní jsou v okolí zastávky tram. Bulovka, která je od domu vzdálena 3-4 min. chůze, stavební uzávěry z důvodu budoucí výstavby Městského okruhu (tunel U kříže – Na Stráži, výstavba po r. 2020). Po dostavbě bude mít místo výjimečný potenciál zvyšování prestiže a hodnoty nemovitostí. Zárukou kvality budoucího rozvoje je především to, že se jedná o místo s ustáleným urbanistickým řešením, tj. nelze očekávat překotnou výstavbu, nýbrž vhodné zaplnění proluk či výstavbu veřejných budov.

Protože v potenciál lokality plně věříme, rozhodli jsme se postavit v ulici Na Korábě architektonicky unikátní dům. Je navržen jako solitér se společnou zahradou a dětským hřištěm.

Real- Treuhand Reality zahájila výstavbu dalšího projektu. Bytový dům Na Korábě začal toto léto vyrůstat v klidné části Prahy 8 na svahu vltavského údolí s nádherným výhledem na řeku a pražské panorama. Dokončení projektu je plánováno na 4. čtvrtletí 2016 a v tuto chvíli je již více než 30% bytů prodáno.

Radim Grulich
Project Manager

REAL- TREUHAND REALITY A COMPANY OF RAIFFEISENLANDESBANK OÖ
Tel.: +420 731 125 516
grulich@rt-reality.cz
www.rt-reality.cz
www.bytynakorabe.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+