Praha 4: Rozmanitá městská část

03.11.2015 /

Praha 4 je velmi rozmanitou městskou částí položenou v jihovýchodní části metropole. Právě pro tuto polohu se stala velmi oblíbenou jak mezi developery, kteří zde realizují nové projekty, tak i obyvateli, kteří zde nacházejí klidné prostředí, aktivní sportovní vyžití i veškerou občanskou vybavenost. Zejména Modřany a Cholupice, ve kterých nabízíme nové bydlení, procházejí v posledních letech značným rozvojem a zároveň jsou velmi rychle dostupné z centra města.

Pražská čtvrť Modřany skýtá svým obyvatelům široké možnosti pro klidné bydlení i aktivní trávení volného času. Na území této městské části nalezneme jak starou zástavbu vznikající zejména na přelomu 19. a 20. století, tak i nové moderní domy. Ve zmíněném období byly postaveny rodinné a činžovní domy v Tylově či Tyršově čtvrti. Nyní se v Modřanech rozrůstá zástavba nových objektů, nejen bytových komplexů, ale samozřejmě i rodinných domů. Pražané si tuto lokalitu oblíbili jako klidnou část města, ale zároveň i velmi rychle dostupnou do centra metropole.

Pro trávení volného času jsou Modřany ideálním místem. Nedaleko se nachází oblíbená Modřanská rokle, nebo hojně využívaná cyklostezka kolem pravého břehu Vltavy. Tu využívají nejen cyklisté, ale i bruslaři nebo rodiny s dětmi. Kolem Vltavy se nachází mnoho sportovního vyžití, restaurací a občerstvení.

V současné době se v modřanské lokalitě Na Beránku realizuje nový obytný komplex. Budoucí majitelé se mohou těšit z unikátní polohy v těsné blízkosti rozlehlého lesa. Tato lokalita zaručuje klid, zeleň a komorní prostředí. Samozřejmostí je vynikající dostupnost a občanská vybavenost. Školky, základní, střední a také mezinárodní školy jsou v docházkové vzdálenosti. Budoucí majitelé si zamilují bydlení v Modřanech, procházky pod vinicemi a atmosféru projektu Na Beránku.

První fáze komorního obytného souboru Na Beránku je rozdělena na dva viladomy, ve kterých budou k dispozici prostorné byty. Lze si vybrat mezi přízemním bytem s velkoryse řešenou zahradou nebo rodinným domem s vlastním pozemkem. Pro ty, kteří rádi plánují a uplatňují svého kreativního ducha, je připraven výběr několika zajímavých pozemků, na kterých si lze vystavět bydlení dle vlastních představ.

Petr Šula
Associate Director

Professionals s.r.o.
V Celnici 1031/4
110 00 Praha 1
Česká republika
Tel.: +420 224 934 680
info@professionals.cz
www.professionals.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+