Praha 6: Pražská čtvrť Bubeneč

26.12.2015 /

Pražská čtvrť Bubeneč je jednou z prémiových rezidenčních lokalit v Praze, která si stále zachovává nevyužité možnosti pro investice do realit. Její význačný městský ráz s architektonicky výjimečnými vilami z počátku 20. století z ní utváří jedno z nejvyhledávanějších míst pro luxusní bydlení v Praze.

Úspěch Bubenče jako významné investiční lokality v sousedství mnoha diplomatických rezidencí a ambasád netkví pouze v její architektonické výjimečnosti a prestiži, ale také v situaci na pražském realitním trhu obecně, která je pro české i zahraniční investory velice příznivá. Jmenujme například české zákony o pronájmu, nízké dědické daně a daně z příjmů, nízké průměrné ceny nájmů, které se pohybují kolem 7-12 EUR za ma výhodný měnový kurz mezi českou korunou a eurem.

Na rozdíl od prestižních evropských lokalit ve Vídni, Mnichově či Paříži nabízí tato pražská čtvrť srovnatelné nemovitosti za nižší ceny, které stále čekají na nové majitele. Investovat tedy v této části Prahy do nemovitosti či do rekonstrukce je velmi rozumným krokem, u kterého si můžete být jisti, že vložené peníze budou mít svoji hodnotu i v mezinárodním měřítku. Nepromarněte investici v pražské části Bubeneč, jež bude patřit mezi významné rezidenční lokality Evropy.

Barbora Husáková
Team Leader Residential Real Estate

Engel & Völkers Prague
Janáčkovo nábřeží 1101/23
150 00 Praha 5

Tel.: +420 233 031 011
Fax: +420 233 091 099

PragueAndel@engelvoelkers.com
www.engelvoelkers.com/andelprahawest/

Štítky: ,

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+