Praha 3: Vyhledávaná lokalita

04.01.2016 /

Pomezí Vinohrad a Žižkova patří mezi tradiční a velmi žádané rezidenční lokality. Vynikají rozvinutou infrastrukturou, kompletní občanskou vybaveností, i snadnou dopravní dostupností do samého centra Prahy. Je to území vyhlášené množstvím restaurací, kaváren, obchodů a také jsou zde bohaté možnosti kulturního a sportovního vyžití.

Aktuálně pro vás připravujeme ve vyhledávané lokalitě na pomezí Vinohrad a Žižkova, tedy Prahy 2 a 3, jedinečný projekt – Rezidence U Bojovníka. Krásný třípatrový zděný činžovní dům postavený roku 1892, se nachází na spojnici ulic Sudoměřská a Vinohradská, v ulici Baranova. Dům je částečně podsklepený a díky nástavbě bude mít 3 patra s využitým podkrovním prostorem na úrovni 4. patra. Zastřešen bude sedlovou střechou. Jedná se o rohový objekt, kde je nároží zdůrazněné vystupujícím 3patrovým jednoosým rizalitem. Ve 2. a 3. NP jsou okna lemována kombinací trojúhelníkových a segmentových frontonů s nadokenními římsami a hladkými bílými šambránami. Samotný dům bude mít výtah a nyní prochází významnou rekonstrukcí. Parkování bude efektivně vyřešeno přímo v domě, kde vznikne 5 parkovacích míst v zakladačích. V projektu vzniknou nejžádanější velikosti bytů – 2+kk a 3+kk s balkony a terasami. V přízemí domu bude na prodej obchodní jednotka o 157,4 m2 se samostatným vstupem. Projekt půjde do prodeje na začátku příštího roku. Pro bližší informace kontaktuje naše obchodní oddělení.

Marek Padevět
ředitel bytových projektů

Pražská správa nemovitostí, spol. s r. o.
Seifertova 9/823
130 00 Praha 3 – Žižkov
Česká republika
Tel.: +420 725 753 753
prodej@psn.cz
www.psn.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+