Praha 15: Rozvoj lokality Horní Měcholupy

10.02.2016 /

V okolí je několik dalších míst, které stojí za vaši pozornost. Je to především Hostivařský lesopark, vodní nádrž Hostivař a Meandry Botiče, které byly vyhlášeny za chráněné přírodní území. Horními Měcholupami vede rovněž cyklostezka A44 (trasa z Petrovic do Letňan). A nechybí ani golfový areál.

Horní Měcholupy se dočkají nového bytového domu, který vyroste v ulici Bolevecká. Proč právě zde?

Jen několik málo kroků od bytového domu CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy je budova pošty. V blízkosti je také hned několik dětských hřišť. Do mateřských a základních škol a na přilehlá sportoviště se dostanete do deseti minut klidnou pěší chůzí. Samoobsluhy i restaurace jsou odsud do pěti minut. A pokud chcete nakupovat ve velkém, není nic jednoduššího, než se vypravit do blízké obchodní zóny ve Štěrboholích.

Autem se do centra Prahy dostanete přes dopravní tepnu Průmyslová a Černokostelecká. Díky Jižní spojce zase budete rychle jak na západ od hlavního města, tak na východě a severu, tedy buď směrem na Mladou Boleslav a Hradec Králové, nebo na Liberec. Byty projektu CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy jsou v kategorii Plus a jsou v nízkoenergetických standardech třídy B. Byty, které se nabízejí ve velikosti od 1+kk do 4+kk, jsou již v prodeji.

Nový bytový dům, jenž bude v oranžovo-šedém kabátu, vychází z konceptu Chytré bydlení společnosti Trigema. Několik bytů je proto také navrženo v chytrém provedení modulů. Dům tak nabídne možnost koupit si i více bytů, které lze podle potřeb propojovat, nebo naopak oddělovat. Součástí projektu CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy je ale také například možnost inteligentního ovládání vnitřních parametrů bytů. Díky tomu budete moci svůj domov ovládat jednoduše odkudkoli na světě. Neutrácíte tak za zbytečné vytápění v době, když není nikdo doma, a přesto se vrátíte do příjemně teplého prostředí. V letních vedrech zase budete mít vyvětraný byt dříve, než do něho vstoupíte.

Více naleznete na adrese www.bolevecka.cz.

Petr Pospíšil
obchodní ředitel

Trigema Development s.r.o.
Bucharova 2641/14
158 00 Praha 5
Česká republika
Tel.: +420 800 340 350
prodej@trigema.cz
www.bolevecka.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+