Praha 9: Nad Kundratkou – překrásný výhled na Prahu v blízkosti Proseckých skal

04.04.2016 /

Na rezidenčním trhu v posledních letech stále roste poptávka po kvalitním bydlení. Nejvíce jsou žádané byty na hezkém místě, blízko zeleně či přírodního parku a zároveň dobře dopravně dostupné. Vše výše uvedené a navíc vysoký standard vybavení bytů nabízí projekt viladomu U Proseckých skal, který byl v loňském roce nominován na cenu Best of Realty.

Viladům se nachází v klidné zástavbě rodinných domků v ulici Nad Kundratkou. Nové rezidenční bydlení díky svému umístění nabízí překrásný výhled na Prahu a možnost aktivní relaxace v přírodní památce „Prosecké skály“ přímo u projektu. Jedná se o skalní útvar tvořený pásmem zachovalých pískovcových skal, propojených rozsáhlým labyrintem přírodních i umělých jeskyň.

Budova se dvěma vstupy disponuje celkem čtyřmi nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím s garážemi. Na každém patře jsou jen dvě bytové jednotky, celkem tedy projekt nabízí 16 nadstandardně prostorných bytových jednotek. Bytové jednotky v přízemí mají vlastní předzahrádky. Ostatní byty jsou vybavené lodžiemi a terasami.

Předností Střížkova je dopravní dostupnost především velmi rychlé spojení na metro Střížkov, Prosek či Vysočanská.

Občanská vybavenost Střížkova je vynikající. Širokou škálu obchodů, restaurací či kino najdete v okolí Proseku, v Letňanech či Kobylisích. V docházkové vzdálenosti jsou mateřské, základní a střední školy.

Uvažujete-li o místě pro kvalitní a spokojené bydlení v dosahu zeleně, s výhledem na město a přitom velmi dobře dopravně dostupné, podívejte se na nabídku bytů v projektu U Proseckých skal. Webová stránka projektu je uproseckychskal.cz

Petr Šula
Associate Director

Professionals s.r.o.
V Celnici 1031/4
110 00 Praha 1
Česká republika
Tel.: +420 224 934 680
info@professionals.cz
www.professionals.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+