Praha 6: Velmi dobře architektonicky rozvržené prostředí

27.04.2016 /

V rámci Prahy 6 nabízím mj. zánovní byty v Podbabě. Areál je umístěn pod kopcem Baba, s výborným spojením do centra i na letiště, v klidné lokalitě. Dlouhodobě patří mezi žádané projekty, a to jak ke koupi, tak i k pronájmu a je vyhledáván českou i zahraniční klientelou. Koupě bytů v této lokalitě je výhodnou investicí!

Praha 6 (hlavně oblast Bubenče a Dejvic) je dle mého názoru jednou z nejlepších lokalit pro bydlení, práci i odpočinek. Dobře architektonicky rozvržené a lidsky příjemné prostředí plné zeleně, obchůdků, služeb, zábavy a relaxace. Přátelské sousedské vztahy, čilý ruch během týdne, klidné víkendy. Dobře udržované a neustále vylepšované ulice, výborná infrastruktura. To vše tvoří z této části Prahy 6 skvělé místo pro život. Bubeneč a Dejvice byly vždy velmi ceněné a i přes všechny realitní krize si zachovaly svou vysokou hodnotu, která každoročně roste.

Jako privátní realitní makléř zde pracuji již 15 let. Nebojím se být jiný a hledám nové cesty, jak nabídnout lepší a kvalitnější služby. Zakládám si na profesionalitě, individuálním přístupu a maximální důvěře. Každému klientovi nabízím služby na míru. Slovní spojení „doporučený přáteli“ má pro mě velký význam. Není to jen prázdný marketingový slogan, ale ocenění za dobře odvedenou práci. Ocenění člověka, na kterého se můžete spolehnout!

Robert Frolík
privátní realitní makléř

Reality FROLÍK
Národní obrany 10
160 00 Praha 6
tel.: +420 608 022 369
info@reality-frolik.cz
www.reality-frolik.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+