Praha 3: Vše na jednom místě…

10.05.2016 /

Realitní kancelář ATDK Real má velké zkušenosti jako profesionál v oboru nemovitostí – její klientské centrum najdete v Praze 3. I to je důvodem, proč tuto lokalitu doporučuje k podnikání, pro které se tato rušná čtvrť v centru hlavního města báječně hodí.

Vynikající dopravní dostupnost, množství služeb a zeleně, vyvážená výstavba bytových domů a kancelářských komplexů je tím pravým místem pro nové podnikatelské záměry, pro rozvoj stávajících služeb i pro nové kanceláře, kam budou vaši zaměstnanci i klienti pohodlně dojíždět.

Území Prahy 3 zahrnuje převážnou část Žižkova, přibližně třetinu Vinohrad a malá území Vysočan a Strašnic. Na severu je ohraničena vrchem Vítkovem, na východě kopíruje ulici Spojovací, zahrnuje Fakultní nemocnici Královské Vinohrady a pokračuje k sadům Svatopluka Čecha, kde se stáčí k náměstí Jiřího z Poděbrad a vede Slavíkovou ulicí k areálu Vysoké školy ekonomické.

Avšak nejen Praha 3, která je sídlem realitní kanceláře ATDK Real, může být domovem pro vaši firmu či obchod. ATDK Real nabízí kanceláře a obchodní prostory i v jiných lokalitách, například v Praze 5. Důraz je kladen především na kvalitu, jako je vybavení klimatizací, možnost parkování, ale například i pěkný výhled na Pražský hrad.

Na ATDK Real se mohou obrátit i zájemci o prodej – společnost vykupuje nemovitosti a pozemky v Praze a blízkém okolí a dále také domy a chalupy v zajímavých lokalitách po celých Čechách.

Jestliže tedy právě teď hledáte, kde zahájit své podnikání, nebo kam jej přemístit, obraťte se na ATDK Real – realitní kancelář, která je známá svou rychlostí, solidností a profesionalitou.

Nehledáte-li novou nemovitost či její pronájem, ale zaměstnání, zkuste své profesní dovednosti spojit s touto renomovanou společností. Aktuálně hledají oblastního ředitele pro nové pobočky pro střední Čechy a pro své klientské centrum asistentku/asistenta. Další aktuální nabídku pracovních pozic najdete na www.atdk.cz.

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+