AMBIENTEN VIP stále poptává pro své movité klienty luxusní nemovitosti

19.03.2019 /

Obracíme se na vás klienty, pokud zvažujete prodej či pronájem luxusní nemovitosti a to jak bytu či domu, tak se na nás s důvěrou můžete obrátit. Jsme garancí korektního jednání, umíme prodat či pronajmout nemovitosti bez nutnosti jejich veřejné prezentace, pokud žádáte diskrétnost. Přes 10.000 našich poptávajících klientů, které tvoří především lékaři, advokáti, jednatelé firem a další movitá klientela jsou připraveni kupovat. Pracujeme i se zahraniční klientelou, která tvoří téměř třetinu našich poptávajících. Budeme velice rádi, pokud se na naši společnost obrátíte se svou nabídkou nemovitosti.

Může se jednat o rodinnou vilku, řadové domy, byty všeho druhu, komerční nemovitosti pro naše investory, hotely nebo restaurace, nájemní domy atd. Nemovitost nemusí být bezpodmínečně luxusní, důležité je její potenciál a možnost s ní dále pracovat. Naše klientela se nebrání provést si následnou realizaci dle vlastních představ s vlastním architektem. Můžeme provést nezávaznou konzultaci prodejní ceny a projednat způsob prodeje a její prezentaci.

Využijte nyní velice příznivé situace na realitním trhu a „neseďte si na penězích“, které můžete nyní za prodej či pronájem získat.

Hlavně díky své největší databázi poptávajících klientů je AMBIENTEN VIP jedničkou na realitním trhu. Každý den se na nás obrací zájemci o koupi či pronájem luxusních nemovitostí. Poptávka během posledních dvou let se zdvojnásobila a zájem stále roste. Stejně tak i prodeje luxusních nemovitostí.

Změny úrokových sazeb se u tohoto segmentu trhu na prodejích nijak zásadně neprojevily. Větší část klientů financuje luxusní nemovitosti z vlastních zdrojů. Tím, že poklesla nabídka a naopak stoupla poptávka po luxusních nemovitostech co nejblíže centru Brna, tak vytáhla prodejní ceny především u bytů na částky za m² mezi 80 tis. – 130 tis. Kč/m². Nabídka luxusních a větších bytů v centru města je velice omezená, a pokud se již takový byt v nabídce objeví, je o něj velký zájem. Důležité je, aby k jednotce byla minimálně dvě parkovací stání, což zvedá hodnotu i samotného bytu. O luxusní byty bez možnosti parkování je zájem menší, ale i přesto se nakonec prodají.

Náš tým je připraven se vám plně věnovat. Více o AMBIENTEN VIP s.r.o. najdete na našem webu www.ambienten.cz nebo si s námi sjednejte schůzku na čísle 602 791 990 a my zajedeme za vámi.

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+