feelHOME: kvalitní a cenově dostupné bydlení

06.02.2014 /

Komerční sdělení – Již od roku 2010 provozuje realitní kancelář Svoboda & Williams značku feelHOME, která usiluje o to stát se synonymem pro kvalitní a cenově dostupné bydlení.

V nabídce feelHOME naleznete byty a rodinné domy na prodej v Praze a okolí, ale i užitečné informace o všem, co nějak souvisí s bydlením. Zkušení makléři feelHOME vám ochotně pomohou nejen s hledáním bytu či domu podle vašich představ, ale také pro vás, budete-li si přát, zajistí právní či finanční servis. V sekci Developerské projekty naleznete rovněž  byty na prodej v novostavbách.

Vedle bydlení v novostavbách nabízí značka feelHOME také kvalitní byty v budovách po celkové rekonstrukci nacházejících se v atraktivních pražských lokalitách. Všechny byty a rodinné domy k pronájmu v aktuální nabídce si můžete prohlédnout v přehledném a pravidelně aktualizovaném online katalogu na realitním portálu feelHOME.

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+